Çocuk atkı bere eldiven
Çocuk atkı, bere, çorap, şapka ve çocuk eldiveni deyince akla hemen kış gelir. Konu çocuk olunca da deyim yerindeyse akan sular durur. Özellikle kış aylarında çocuklarımız üşümesin diye kullandığımız atkı, boyunluk, bere, eldiven, çorap,  giyim ürünlerini tamamlamayacak olan aksesuar ürünleri en önemli ihtiyaçlarımızdan biri haline gelir. Atkı bere ve eldiven modelleri kendi aralarında erkek ve kız çocuk için üretilmiş model çeşitliği yönünden farklılık gösterir. Burada biz ebeveynlerde düşen görevler de vardır.  Özellikle yeni doğan bebek için bere, boyunluk, atkı,  eldiven dış giyim olarak elbise, gömlek giyim ve aksesuar ürünlerini seçerken ayrıca özen göstermek gerekmektedir. Çünkü yeni doğan bir bebek dış ortamla uyum sağlaması zaman alacağından elleri ve ayakları kışın daha da çok üşüyebilir. Eldiven, boyunluk, atkı ve çocuk eldiveni gibi ürünlerin yanı sıra mont, ayakkabı, gömlek elbise,  pantolon,  gibi giyim ve aksesuar ürünler ile çocukların ısıtılması gerekir. Özellikle yeni doğan bebek eldiveni yaz kış kullanmamız gereken ürünler arasında yer almaktadır. Erkek ve kız çocukları için, Baby & Kids ve Hello Baby&Kids gibi ünlü markaların Anne-bebek ürünlerine göz atabilirsiniz. Yaz mevsimi için yine bu markaların pamuklu ve koton kumaştan üretilmiş ince mont, şort, pantolon gömlek elbise,  shirt çorap gibi giyim ve aksesuar ürünlerini tercih edebilirsiniz.
Yeni Doğan Bebek İçin Şapka Bere Ve Atkı Seçimi

Yeni doğan bebek cildi çok daha hassas olduğundan şapka, bere seçerken çok dikkat edilmelidir. Aksi halde bebeğin baş kısmında kızarıklık, tahrişe neden olabilir. Yeni doğan bebek için şapka atkı boyunluk çorap ve çocuk eldiveni seçerken yaz mevsiminde 0/0 100 pamuklu kumaşlardan üretilmiş penye ya da koton şapka ve bere seçilmelidir. Kış mevsimi içinse sıcak tutan ipten üretilmiş unisex değimiz kız ve erkek çocukları için kullanılabilen şapka bere ve modellerinden oluşan setler tercih edilmelidir. Baby& Kids  ve Carmin Baby markasının 0 yaş erkek ve kız bebek için ürettiği unisex model şapka ve eldiven seti siz sevgili anneler ve anne adayları için ideal bir tercih olacaktır.  


0–6 Yaş Çocuklar İçin Ayakkabı Seçimi
0–6 yaş çocuklar İçin ayakkabı seçimi: aslında çok önemli bir konudur. Çocukların ayaklarının doğru bir şekilde gelişmesi için dışarı çıkarken ayağın sıkmayan, yumuşak, organik maddelerden üretilmiş olan erkek ve kız çocukları için tasarlanmış olan unisex çorap, ayakkabı ve giyim modelleri tercih edilmelidir. Hello Baby&Kids markasının tasarımı olan ilk adım ayakkabıları bebeğiniz için ideal bir seçim olacaktır.





0–6 Yaş Çocuklar İçin Giyim Seçimi
 0–6 Yaş Çocuklar İçin giyim seçimi: Çok geniş kapsam bir konudur. Çocuklar çok sık terlediğinden özellikle dışarı çıktığınızda bebek çantasının içinde; mutlaka giyim ve aksesuar ürünlerinin bulundurulmasını öneririz. Bu konuda erkek ve kız bebek sahibi olan annelere kolaylık sağlayacağını düşündüğümüz ufak bir tüyomuz olacak. Bebek çantanızda erkek ve kız çocuklarınız için unisex modellerden oluşan şort, gömlek, mont, pantolon, shirt,elbise, mont, giyim ayakkabı ve eldiven gibi aksesuar, ve giyim ürünleri bulundurmanız size büyük bir kolaylık sağlayacaktır.  Yeni doğan bebek için  ve Hello Baby&Kids  2 yaşından sonra ise,  erkek ve kızlar için  Baby & Kids  ve Carmen Baby  markalarının  şort, elbise, pantolon gömlek gibi giyim ve aksesuar ürünlerini tercih edebilirsiniz.
0-6 Yaş Çocuklar İçin Atkı ve Bere Seçimi
0-6 Yaş kız ve erkek çocuklar İçin yün Atkı ve Bere modelleri seçerken hem şık hem de kullanışlı ve sağlıklı olsun diyorsanız antialerjik özellikli olmasına dikkat edilmesi gerekiyor. Atkı ve Bere modellerinin yanı sıra şıklığı tamamlayan giysiler arasında yer alan eldiveni unutmayalım. Yeni doğan erkek ve kız çocukları için Parmaklı ve parmaksız olarak çocuk eldiveni seçenekleri bulunan eldiven tercihiniz kullanışlı modellerden yana olsun. Çünkü bebek eldiveni bebeğinizi sadece soğuktan değil yüzünde tırnak ile çizilme ve tahrişi ile de önleyecektir. Yine ünlü markaların sattığı erkek ve kız eldiven modelleri arasında O – 6 ay gurubu için Carmin Baby  ve for My Baby Crz 2li eldiven ve aksesuar gibi  ürünleri minik bebeğinizin ellerini yaz kış koruyacaktır.





. 


Yorumlar